3 recomanacions per aquest Sant Jordi

Del mateix autor

Aquest any ens arriba un Sant Jordi diferent, amb confinament perimetral i sense possibilitat de gaire moviment, així que us volem recomanar alguns llibres per aprofitar la calma, la lectura pausada i combativa.

El manifest de les cures

The Care Collective

Què vol dir cuidar i cuidar-nos? de qui depèn, això? Aquest llibre posa de manifest la necessitat de repensar la salut des de la col·lectivitat i deixar de pensar-la des de la intimitat que ens relega a l’individualisme. És un llibre de lectura amable i distesa per ajudar-nos a reflexionar.

Sexe fora de norma

Diverses autores

Feia molts i molts anys que no disposàvem d’un llibre de relats eròtics en català en condicions, i en aquesta ocasió ve de la mà de Raig Verd, que ens ofereix un recull de relats amb perspectiva feminista. Perquè repensar el nostre plaer també és revolucionari.

Hans Blaer: elle

Eirikur Orn Nordal

Sigui el que sigui que escrigui aquest autor islandès val la pena de llegir. En aquest cas ens presenta una novel·la de fuga d’un personatge trans i intersexual, fugitiu de la justícia i troll d’internet, que permet reflexionar a través de la seva escriptura trencadora sobre la comunitat LGTB i queer.

Autoria

Articles relacionats

Darrers articles