7 llibres gratuïts amb memòria

Del mateix autorSi fos un Sant Jordi normal ara mateix estaries passejant, mirant llibres i roses, o bé en una parada. Aquesta vegada, però, l’hem de passar a casa, resistint una pandèmia com mai hem viscut. I a casa, hem d’aprofitar els moments que tinguem lliures per llegir. Per això, des d’aquí us recomanem 7 llibres amb memòria que et pots descarregar de forma totalment gratuïta i llegir-los des de l’ordinador, el llibre electrònic o qualsevol dispositiu mòbil.

1. Neus Català, Memòria i Lluita, d’Elisenda Belenger

2. Pere Ardiaca: materials per una biografia

3. Primavera tricolor

4. Lina Ódena: lluita de dona

5. Román, l’home que va organitzar el PSUC

6. Margarida Abril, d’un roig encès

7. Las Ventanas de Soledad Real

Autoria

Articles relacionats

Darrers articles