4 podcasts per aquest estiu

Del mateix autor

El segrest

A partir del fenomen produït pel programa Crims, emès a TV3, podem endinsar-nos en els podcasts i els programes de ràdio de la mateixa factoria. Els 23 capítols d’aquest podcast ens permetran conèixer gairebé en primera persona el cas del segrest més sonat dels anys 90. La narració de Carles Porta ens permetrà fer-nos una idea de com era el país de fa més de 25 anys. A més, ens donarà peu a reflexionar sobre el funcionament dels cossos policials, la coordinació entre aquests, el paper de la justícia i algunes cosetes més.

Oye Polo

L’Ana Polo i la Maria Rovira (Oye Sherman) són dues humoristes de primer nivell. En aquest podcast, carregat de feminisme, fan un repàs de les anècdotes de la seva quotidianitat, d’algunes de les joies de la cultura dels 2000 i fan entrega dels Premis Bertín: desgràcia pels nominats!

Cent passes

Si al llarg del mes d’agost trobeu a faltar contingut polític, podeu dedicar una estona a escolar un dels dotze capítols de Cent passes. Cadascun d’ells analitza un tema diferent, des del turisme, el model econòmic, passant per l’anàlisi d’alguns espais polítics, fins a les eleccions estatunidenques o la situació de l’UE.

Espetech Cast

Un projecte recent estrenat sobre informàtica i tecnologia en català, un públic orfe fins ara de continguts de divulgació que sí que trobem en castellà i anglès. Avís: només per a geeks, developers i altres picatecles. Els episodis mensuals de seixanta minuts es fan amens, i l’anàlisi tècnica ve acompanyada d’interessants reflexions també per la banda social i política de les darreres novetats del sector: el biaix de gènere, la innovació a casa nostra o l’ètica en les aplicacions d’intel·ligència artificial.

Autoria

Articles relacionats

Darrers articles