Arriba la Festa Realitat 2021

Del mateix autor

Enguany, després d’any i mig de pandèmia i d’haver hagut de fer una festa en format virtual al 2020, Comunistes de Catalunya tornem a celebrar la festa realitat. Així, el 18 de setembre arriba una festa realitat amb força canvis. En primer lloc, la festa es celebrarà al Parc Central del Poblenou, després de cinc anys celebrant-se a Nou Barris.

A més, concretem l’aposta per incloure tota la familia a la festa en diferents moments, i per això durant el matí tindrà lloc la festa petita realitat, amb l’actuació destacada del grup infantil Xiula (11h), jocs gegants i animació, que s’allargarà fins la tarda.

Aquest concert encaixa dins del nostre model de festa, en que els dos pilars bàsics són l’oferta cultural i l’activitat política. Precisament, quant a oferta cultural, un dels punts forts de la festa serà el concert que tindrà lloc a la nit (22h), a on actuaran Ginestà i Koers.

Per completar l’oferta cultural, enguany hem volgut recuperar l’aposta per la cultura popular. Per això la principal activitat cultural de la tarda serà l’obra de teatre La abuela Sol y las Trece Rosas, a càrrec de la colla jove Carpe Diem, a les 19h. També tindrem al llarg del dia altres activitats, com jocs de taula o escacs, organitzades per diverses associacions i entitats properes.

D’altra banda l’activitat política de la festa consistirà, com sempre, en l’acte polític (17h), així com xerrades, presentacions de llibres, vermuts-debat i exposicions durant el dia. 

Cal recordar que aquesta festa no és una festa per a la militància de Comunistes  de Catalunya, o no només, si no que es tracta d’una festa que la militància es bolca en organitzar per oferir-la a tothom a qui li pugui interessar. Convidem doncs a tothom a compartir i convidar a la gent propera a passar-ho bé plegades i plegats.

La situació actual fa necessari explicar un últim condicionant de la festa. Degut a les mesures COVID i la traçabilitat de casos, enguany cal fer reserva de l’accés a la festa per poder controlar l’aforament si fos necessari. Aquesta reserva es farà a través del web creat especialment per la fita. Podeu reservar plaça per al matí o la tarda separadament, de manera que tothom pugui assistir a la part de la festa que més li interessi. Per tal de complir amb les limitacions actuals de trobades culturals a l’aire lliure hem limitat les reserves a 500 places. No espereu a l’últim moment per fer la reserva, ja que us podeu quedar fora de l’aforament màxim!

Aquesta qüestió també afecta al finançament de la festa. Altres anys veniem bons d’ajut per col·laborar en aquest finançament (que normalment inclouen algun tipus de menjar o beguda de regal) però enguany, i per simplificar, aquests bons van associats a la reserva d’aforament. Per tant, no hi ha bons físics però si voleu reservar el vostre lloc a la festa us demanarem que hi feu una petita aportació econòmica.

Autoria

Article anterior4 sèries per aquest estiu
Article següentLluita de dona

Articles relacionats

Darrers articles